Cevap Yaz
29 Ocak 2022, 13:10 - Binnur Yazdı

3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap

3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı konusunda 3. Sınıf öğrencilerimizin ihtiyaç duyabilecekleri 3. Sınıf Matematik Ders Kitabı Sayfa 96-98 ve 99’daki Ders Kitabı Cevaplarını paylaştık. Eksik veya hatalı kısımları bizlere Yorumlar kısmından yazarak bildirebilirsiniz. 3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap konusunda Bulmaca başlıklı konuları cevapladık.


3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap

UYARI!DİKKAT!
KİTAP RESMİ DOĞRU DEĞİLSE BU BAĞLANTIYA TIKLAYARAK DOĞRU KİTABA ULAŞIN!


3.Sınıf Matematik Ders Kitabı MEB Yayınları 96-98. Sayfa Cevapları BULMACA

3. Sınıf Matematik MEB Yayınları Sayfa 96 Ders Kitabı Cevapları

1. Toplama işleminde bulunması istenilen toplanan.
Cevap: Verilmeyen

2. Bir duruma ait sayı ve verilerin şekille gösterilmesi.
Cevap: Grafik

3. Birbirleriyle ilişkilerine göre yazılmış nesnelerin düzenlendiği çizelge.
Cevap: Tablo

4. Matematikte eksiltme, azaltma işlemi.
Cevap: Çıkarma

5. Matematikte arttırma, çoğaltma işlemi.
Cevap: Toplama 

6. Sayılarla oluşturulan veri tablosu.
Cevap: Sıklık

7. Bir problemde, tabloda ya da grafikte verilen bilgi, nesne, şekil.
Cevap: Veri

8. Çizgilerle oluşturulan veri tablosu.
Cevap: Çetele

9. Bir sayıyı en yakın onluğa ya da yüzlüğe çevirme.
Cevap: Yuvarlama

10. Üzerinde renkli boncuklar olan sayı sayma aracı, sayı boncuğu.
Cevap: Abaküs

11. Bir ya da birden fazla işlemle çözülmesi istenilen soru.
Cevap: Problem

3.-Sinif-Matematik-MEB-Yayinlari-Sayfa-96-Ders-Kitabi-CevaplarI 3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap

3. Sınıf Matematik MEB Yayınları Sayfa 98 Ders Kitabı Cevapları

SÖZCÜK AVI

Aşağıdaki anahtar sözcükleri yandaki bulmacada bulup üzerlerini boyayınız.
Cevap:
3.-Sinif-Matematik-MEB-Yayinlari-Sayfa-98-Ders-Kitabi-Cevaplar 3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap

3. Sınıf Matematik MEB Yayınları Sayfa 98 Ders Kitabı Cevapları

Aşağıdaki boşlukları uygun şekilde dolduralım.

a) 3’ün 4 katı, …12….. eder.
b) 6’nın 8 ….katı…. , 48 eder.
c) 5 kere 7, …35….. eder.
ç) 2 ..kere…… 6, 12 eder.

3. Sınıf Matematik Ders Kitabı 96-98. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2. Kitap 2022-2023

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

Linkedin'de Paylaş

Ξ Bir cevap yazın

Künye Gizlilik Politikası İletişim Hakkımızda

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.