Cevap Yaz
25 Nisan 2022, 15:37 - Betül Yazdı

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları Yıldırım Yayınları

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları Yıldırım Yayınları 2022-2023 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde 3.sınıf öğrencilerimizin en çok ihtiyaç duyabileceği konular arasında bulunan 3.sınıf ingilizce ders kitabı cevapları sayfa 87-88-89-90-91 ve 92‘deki ders kitabı cevaplarını paylaştık. Eksik veya hatalı kısımları bizlere Yorumlar bölümünden yazarak bildirebilirsiniz. 3 Sınıf İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları konusu içerisinde Let’s Practics çalışmalarını paylaştık.

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları Yıldırım Yayınları

3.Sınıf Yıldırım Yayınları İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları Let’s Practics

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Yıldırım Yayınları

A)Look at the colours and complete the words.
Çeviri: A) Renklere bakın ve kelimeleri tamamlayın.
Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Yıldırım Yayınları2

B) Find the toys in the grid.
Çeviri: B) Izgaradaki oyuncakları bulun.

Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Yıldırım Yayınları4

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 88 Yıldırım Yayınları

C) Read the phrases. Circle the correct picture and colour it.
Çeviri: İfadeleri okuyun. Doğru resmi daire içine alın ve renklendirin.
Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 88 Yıldırım Yayınları

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89  Yıldırım Yayınları

D) Put the toys in the basket.
Çeviri: Oyuncakları sepete koyun.

Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89 Yıldırım Yayınları

E) Draw your favourite toy. Describe your toy to your friends.
Çeviri: En sevdiğiniz oyuncağı çizin. Oyuncağını arkadaşlarına tarif et.
Cevap: My teddy bear is big. It is brown

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89  Yıldırım Yayınları

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 90 Yıldırım Yayınları

F) Listen and circle the correct picture.
Çeviri: Dinleyiniz ve doğru resmi daire içine alınız.

Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 90 Yıldırım Yayınları

G) Look at the pictures. Answer the questions.
Çeviri: Resimlere bakın. Soruları cevaplayın.

Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 90 Yıldırım Yayınları2

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 91 Yıldırım Yayınları

H) Match the questions with the answers.
Çeviri: Soruları cevaplarla eşleştirin.

Cevap:
3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 91 Yıldırım Yayınları

 


I) Look at the pictures and answer the questions.
Çeviri: Resimlere bakın ve soruları cevaplayın.

1)How many balls are there?
Cevap: There is one ball in the pictures.

2) What colour is it?
Cevap: Ball is blue in color.

3) Is the teddy bear big or small?
Cevap: Teddy bear is big.

4) What colour is it?
Cevap: Teddy bear is brown color.

Çeviri:

1) Kaç top var?
Cevap: Resimlerde bir top var.

2) Ne renk?
Cevap: Topun rengi mavidir.

3) Oyuncak ayı büyük mü küçük mü?
Cevap: Oyuncak ayı büyüktür.

4) Ne renk?
Cevap: Oyuncak ayı kahverengidir.

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 92 Yıldırım Yayınları

SELF-CHECK

Draw a face.
Çeviri: Bir yüz çiz.

I can express the quantity of toys.
(There are three balls.)

I can make simple questions.
(Have you got a doll?)

I can say the colours of my toys.
(It is yellow.)

I can talk about possessions.
(I have got a kite.)

Çeviri:

Oyuncakların miktarını ifade edebilirim.
(Üç top var.)

Basit sorular yapabilirim.
(Bebeğin var mı?)

Oyuncaklarımın renklerini söyleyebilirim.
(Bu sarı.)

Mülkiyet hakkında konuşabilirim.
(Bir uçurtmam var.)


3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 87-88-89-90-91-92. Sayfa Cevapları Yıldırım Yayınları

3. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 87-88-89-90-91-92. Sayfa,  Toys and Games ünitesi Let’s Practics çalışmaları içerisinde eksik veya hatalı kısımları bulmanız halinde bunu bizlere Yorumlar bölümünden bildirmeyi unutmayın.

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

Linkedin'de Paylaş

Ξ Bir cevap yazın

Künye Gizlilik Politikası İletişim Hakkımızda Türkçe Ders Kitabı Cevapları

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.