Ancak bu konuda dikkatli olmak gerekir. He maddeyi koklamaya çalışmak, tadına bakmak oldukça tehlikelidir. Sağlık sorunlarının yanı sıra hayati tehlikelere de neden olabilir. Dolayısıyla tüketilebilen yiyecek maddeleri ve içecekler dışında dokunmamak gerekir.
Örnek olarak çamaşır suyunu ve boya maddelerini koklamaya tadına bakmaya çalışırsak ciddi sağlık sorunları yaşanabilir. Bu sadece vücuda zarar vermekle sınırlı kalmayıp aynı zamanda hayati problemlere de sebep olabilir. Dolayısıyla bu konuda büyük bir özen göstermemiz, her şeyi koklamaya, tadına bakmamaya çalışmamız gerekir.
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Linkedin'de Paylaş
İçecek ve yiyeceklerin tadına ve kokusuna bakarak onlar hakkında büyük oranda bilgi sahibi olabiliriz. Ayrıca bu duyu organlarımız sayesinde sadece tat ve koku değil yapısı ve şekli hakkında da bilgi sahibi olabiliriz.
Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.