Anasayfa Kitap Cevapları Makaleler Ödevini Sor
Cevap Yaz
12 Kasım 2019, 14:12
Furkan Furkan
Yönetici
Konu Sayısı: 1246

4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 19-20-21-22-23-24. Sayfa Cevapları

2019-2020 4. Sınıf TUNA Yayınları Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 19-20-21-22-23-24. sayfa cevapları Nelerden Hoşlanıyorum? Neler Yapabilirim? Etkinliği

Kırmızı renkli yazılar sorulardır; kırmızı renkli yazıların altındaki yeşil yazılar ise sorunun cevabıdır. Mavi yazılar hangi sayfa olduğunu gösterir geri kalan renksiz yazılar metindir. İyi dersler.

4. Sınıf Sosyal Bilgiler TUNA Yayınları Sayfa 19 Ders Kitabı Cevapları

NELERDEN HOŞLANIYORUM? NELERİ YAPABİLİRİM?

Bireylerin ilgilerini, ihtiyaçlarını ve yeteneklerini bilmeleri gerekli midir? Neden?
Cevap: Bireylerin ilgilerini, ihtiyaçlarını ve yeteneklerini bilmek önemlidir. İnsanlar günlük aktivitelerini ve hayatında yapacağı işleri yetenek ve zevklerine göre yapmalıdır.

4. Sınıf Sosyal Bilgiler TUNA Yayınları Sayfa 20 Ders Kitabı Cevapları

Bireylerin farklı alanlara ilgi duymalarının toplumsal hayata katkıları neler olabilir?
Cevap: Bireyler farklı alanlara ilgi duymaktadır bu çok doğaldır. Her insan her işi sevecek diye bir şey yok. Bir terzinin eli dikmeye yatkınken, başka bir insan fırıncılık işini sevdiği için yapar çünkü bu alana ilgilidir. Fırıncı terziye, terzi fırıncıya zaman zaman ihtiyaç duyabilir. Bu nedenle farklılıklar gereklidir.

4. Sınıf Sosyal Bilgiler TUNA Yayınları Sayfa 24 Ders Kitabı Cevapları

Carlos Tiscar başarılı bir ürün tasarımcısı olmasını hangi özelliklerine borçludur?
Cevap: Carlos Tiscar başarılı bir ürün tasarımcı olmasında büyük bir etken anne ve babasının mesleği ve desteği olmuştur. Babası ve annesinden gelen DNA’lar Carlos’ta tasarımcı yeteneği ortaya çıkarmıştır.


Yapınız

Aşağıdaki soruların cevaplarını noktalı yerlere yazınız.

1. İlgi alanlarınız nelerdir?
Cevap: İlgi alanlarım tasarım, para yönetmek ve ders çalışmaktır. Bu işlerde gayet iyiyim.

2. Yeteneklerinizin neler olduğunu düşünüyorsunuz?
Cevap: Yeteneklerimin para yani finans yönünde yetenekli olduğumu düşünüyorum.

3. Yeteneklerinizi hangi konularda geliştirme ihtiyacı duyuyorsunuz?
Cevap: Yeteneklerimi ilgili olduğum alanlarda geliştirme ihtiyacı duyuyorum. Bu alanlarda kendimi geliştirirsem çok daha başarılı bir hayatım olur.

4. Gelecekte neler yapmak istiyorsunuz?
Cevap: Gelecekte finans uzmanı, ekonomist yada borsa uzmanı olmak istiyorum.

5. Yapmayı istediğiniz işlerle yeteneklerinizin uyumlu olup olmadığı konusunda neler söylemek istersiniz?
Cevap: Yapmayı istediğim işlerle, yeteneklerim birbirine uyumludur. Buda hayatımı devam ettireceğim işi severek yapacağım anlamına gelir.


Yorumlarınız bizim için değerlidir. Yorum yazmak için TIKLAYIN.

Bir önceki yazımız olan 4. Sınıf Sosyal Bilgiler Ders Kitabı 16-17-18. Sayfa Cevapları başlıklı makalemizi de okumanızı öneririz.

1 Yıldız2 Yıldız3 Yıldız4 Yıldız5 Yıldız (11 oy, ortalama: 5 üzerinden 4,73)
Bekleyin...Loading...

Linkedin'de Paylaş

Yalnızca Uzun Yorumlar Onaylanır.

Lütfen Konuyu Geliştirecek Uzun Yorumlar Yazınız.

Ana Sayfa Gizlilik Politikası İletişim S.S.S

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.

Ödevini Sor