Her insan soluk alıp verme esnasında oksijen alarak karbon dioksit salgılar. Bu hayvanlar için de geçerlidir. Ağaçların olmadığı düşünülürse kısa süre içinde tüm oksijen yok olur. Böylece dünya üzerinde yaşam da sona erer.
Bu bakımdan yeni ağaç dikmek ve ağaçları korumak nefes alabilmek için şarttır. Hangi ağaç olursa olsun dünyanın akciğeri olarak görev alır. Böylece daha temiz bir havayı solumamıza yardım eder.
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Ağaçlar karbondioksiti alır ve bize oksijen olarak geri verirler. Oksijenin bizim yaşam kaynağımız olması ağaçların önemini bir kere daha gözler önüne serer. Temiz hava için yeni ağaçlar dikilmelidir, var olanlar ise korunmalıdır.
Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.