Cevap Yaz
12 Mayıs 2022, 15:49 - Sena Yazdı

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Sayfa Cevapları MEB Yayınları

4.Sınıf İngilizce Ders Kitabı 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Sayfa Cevapları MEB Yayınları 2022-2023 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde 4. sınıf öğrencilerinin en çok ihtiyaç duyabileceği konular arasında bulunan ve içerisinde Food and Drinks Ünitesine ait çalışmaların bulunduğu 4. sınıf ingilizce ders kitabı sayfa 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128 cevapları konusunu paylaştık. Food and Drinks ünitesi içerisindeki cevaplarla ilgili eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Sayfa Cevapları MEB Yayınları

 

4.Sınıf MEB Yayınları İngilizce Ders Kitabı 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Sayfa Cevapları Food and Drinks

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 118 Cevapları MEB Yayınları

1. Listen and act it out.
Çeviri: Dinle ve harekete geç.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları

2. Listen and tick the drink and the food for their breakfast.
Çeviri: Dinleyin ve kahvaltı için içeceği ve yiyeceği işaretleyin.
Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 119 Cevapları MEB Yayınları


3. Draw and talk about your breakfast.
Çeviri: Kahvaltınızı çizin ve konuşun.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 120 Cevapları MEB Yayınları

1. Listen and repeat.
Çeviri: Dinleyin ve tekrarlayın.


2. Choose and talk about your feelings and needs.
Çeviri: Duygularınız ve ihtiyaçlarınız hakkında seçin ve konuşun.

Cevap:

I’m hungry. I want to eat pasta. (Acıktım. Makarna yemek istiyorum.)
I am thirsty. I want lemonade with it. (Susadım. Yanına limonata istiyorum.)


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 121 Cevapları MEB Yayınları

3. Listen and act it out.
Çeviri: Dinleyin ve harekete geçirin.


4. Look at the picture and talk.
Çeviri: Resme bakın ve konuşun.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 122 Cevapları MEB Yayınları

5. Ask and answer in turns.
Çeviri: Sırayla sorun ve yanıtlayın.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 125 Cevapları MEB Yayınları

1. Read and match the pictures with the sentences.
Çeviri: Resimleri okuyun ve cümlelerle eşleştirin.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 125 Cevapları MEB Yayınları


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları

2. Match them.
Çeviri: Onları eşleştirin.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları


3. Help Bouncy make a shopping list.
Çeviri: Bouncy’nin bir alışveriş listesi yapmasına yardım edin.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 126 Cevapları MEB Yayınları1


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 127 Cevapları MEB Yayınları

4. Match the words with the pictures.
Çeviri: Kelimeleri resimlerle eşleştirin.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 127 Cevapları MEB Yayınları


5. Look at the pictures, ask and answer.
Çeviri: Resimlere bakın, sorun ve cevaplayın.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 127 Cevapları MEB Yayınları1


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları

6. Do the puzzle and find the secret code.
Çeviri: Bulmacayı yap ve gizli kodu bul.

Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları


7. Match the questions with the answers.
Çeviri: Soruları cevaplarıyla eşleştirin.
Cevap:
4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Sayfa 128 Cevapları MEB Yayınları1


4.Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 117-118-119-120-121-122-125-126-127-128. Sayfa, Food and Drinks Ünitesi 2022-2023 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

Linkedin'de Paylaş

Ξ Bir cevap yazın

Künye Gizlilik Politikası İletişim Hakkımızda

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.