Ülkemizde bazı illere has olarak bilinen yemekler bulunmaktadır. Kültürel çeşitliliğe fayda sağlayan bu yemekler ise illeri ile birlikte şöyle sıralanabilir;
Tüm bu yöresel yemekler kültürümüzün çeşitliliğine yardımcı olmaktadır. Özellikle Türk mutfağının zenginliğini destekleyen bu yemekler çeşitlilik göstermektedir.
Facebook'ta Paylaş
Twitter'da Paylaş
Linkedin'de Paylaş
Ülkemizde çoğu ilin kendine has özelliklerde olan yemekleri vardır. Mesela Uşak’ın tarhanası, Rize’nin hamsisi, İzmir’in boyozu, Hatay’ın künefesi gibi çeşitli yemekler kendi illerinde meşhurdur.
Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.