Cevap Yaz
15 Şubat 2022, 22:33 - Betül Yazdı

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 85-86-87-88-89. Sayfa Cevapları Başak Yayınları

5.Sınıf İngilizce Ders Kitabı 85-86-87-88-89. Sayfa Cevapları Başak Yayınları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde 5. sınıf öğrencilerimizin en çok ihtiyaç duyabileceği konular arasında bulunan ve içerisinde Movies ünitesine ait çalışmaların da bulunduğu 5. sınıf ingilizce ders kitabı sayfa 85-86-87-88-89 cevapları konusunu paylaştık. Eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 85-86-87-88-89. Sayfa Cevapları Başak Yayınları

5.Sınıf Başak Yayınları İngilizce Ders Kitabı 85-86-87-88-89. Sayfa Cevapları Movies

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 85 Başak Yayınları

Listen and read.
Çeviri: Dinle ve oku.

Correct the sentences.
Çeviri: Cümleleri düzelt

2. Duygu hates the idea.
(Duygu bu fikirden nefret eder.)
Cevap: No, Duygu likes the idae. (Hayır, Duygu idaeleri sever.)

3. The movie is about wars.(Film savaşlar hakkındadır.)
Cevap: No, the movie is about the planes. (Hayır, film uçaklarla ilgili.)

4. The movie is a horror film.(Film bir korku filmidir.)
Cevap: The movie is a animation comedy. (Film bir animasyon komedisidir.)

5. The film is in theatres tomorrow.(Film yarın sinemalarda.)
Cevap: The film is in theatres  now. (Film şu anda sinemalarda.)

6. The movie is boring. (Film sıkıcı.)
Cevap: The movie is enojoyable. (Film keyifli.)

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 86 Başak Yayınları

Label the movies with the film types.
Çeviri: Filmleri film türleri ile etiketleyin.
Cevap:

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 86 Başak Yayınları

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Başak Yayınları

What do you think about the movies or their characters? Use adjectives to label the films. You can use more than once.
Çeviri: Filmler veya karakterleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Filmleri etiketlemek için sıfatlar kullanın. Birden fazla kullanabilirsiniz.
Cevap:

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 87 Başak Yayınları

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 88 Başak Yayınları

Order the sentences. There may be more than one correct answer.
Çeviri: Cümleleri sırala. Birden fazla doğru cevap olabilir.

(4) I like animations. I think they are exciting and interesting.
(2) Kung Fu Panda. I think it’s great. It’s about a brave Panda.
(3) What is your favourite film, Giselle?
(1) What films do you like, Satoshi?

(2) I hate cartoon films.
(3) I don’t like musical films. I think they are boring.
(1) What films do you hate?
(4) I don’t like action films. Some characters are always evil.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89 Başak Yayınları

Match.
Çeviri: Eşleştirin
Cevap:
5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 88 Başak Yayınları


Work in pairs and complete the table about the films.
Çeviri: Çiftler halinde çalışın ve filmler hakkındaki tabloyu tamamlayın.
Cevap:

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 89 Başak Yayınları3


5.Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 85-86-87-88-89. Sayfa, Movies Ünitesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

Linkedin'de Paylaş

Ξ Bir cevap yazın

Künye Gizlilik Politikası İletişim Hakkımızda

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.