Cevap Yaz
13 Mayıs 2022, 16:11 - Betül Yazdı

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 96-97-98-99-100-101-102. Sayfa Cevapları Başak Yayınları

5.Sınıf İngilizce Ders Kitabı 96-97-98-99-100-101-102. Sayfa Cevapları Başak Yayınları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde 5. sınıf öğrencilerimizin en çok ihtiyaç duyabileceği konular arasında bulunan ve içerisinde Party Time ünitesine ait çalışmaların da bulunduğu 5. sınıf ingilizce ders kitabı sayfa 96-97-98-99-100-101-102 cevapları konusunu paylaştık. Eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 96-97-98-99-100-101-102. Sayfa Cevapları Başak Yayınları

5.Sınıf Başak Yayınları İngilizce Ders Kitabı 96-97-98-99-100-101-102. Sayfa Cevapları Party Time

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 96 Başak Yayınları

Listen and read.
Çeviri: Dinle ve oku.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 97 Başak Yayınları

Listen and repeat.
Çeviri:Dinle ve tekrar et.
January:
(Ocak)
February:
(Şubat)
March:
(Mart)
Aprıl:
(Nisan)
May:
(Mayıs)
June:
(Haziran)
July:
(Temmuz)
August:
(Ağustos)
September:
(Eylül)
October:
(Ekim)
November:
(Kasım)
December:
(Aralık)


Write the seasons and months. Get help from your teacher if you need help.
Çeviri: Mevsimleri ve ayları yazınız. Yardıma ihtiyacınız olursa öğretmeninizden yardım alın.
Cevap:
5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 97 Başak Yayınları

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 98 Başak Yayınları

Which seasons or months do you like? Why?
Çeviri: Hangi mevsimleri veya ayları seversiniz? Niye ya?
Cevap:

I like the winter season because snow makes me happy.(Kış mevsimini severim çünkü kar beni mutlu eder.)

I like June best because schools are closing.(Ben en çok haziranı severim çünkü okullar kapanıyor.)


Make a survey and write on the calendar.
Çeviri: Bir anket yapın ve takvime yazın.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 99 Başak Yayınları

Complete the dialogue
Çeviri: Diyaloğu tamamla
Cevap:

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 99 Başak Yayınları

Listen and compare your answers.
Çeviri : Dinleyin ve cevaplarınızı karşılaştırın.


Look at Satoshi’s invitation card and answer the questions.
Çeviri: Satoshi’nin davetiyesine bakın ve soruları cevaplayın.

1. What type of party is it?(1. Ne tür bir parti?)
Cevap: It’s a birthday party. (Bu bir doğum günü partisi.)

2. Who is the invitation card for?(2. Davetiye kimler içindir?)
Cevap: Giselle

3. What time is the party? (Parti ne zaman?)
Cevap: It’s at three  o’clock in the afternoon.

4. When is the party?(Parti ne zaman?)
Cevap: Party is Sunday.

5. Where is the party?(5. Parti nerede?)
Cevap: The party is in Satoshi’s house.

6. Whose party is it?(Kimin partisi?)
Cevap: Satoshi.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 100 Başak Yayınları

Follow the directions.
Çeviri: Yönergeleri izleyin.

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 101 Başak Yayınları

Listen and tick the objects Satoshi needs for the party.
Çeviri: Parti için Satoshi’nin ihtiyaç duyduğu nesneleri dinleyin ve işaretleyin.
Cevap:

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 101 Başak Yayınları


Reorder the steps of a party and make sentences. Answers may vary.
Cevap:
5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 101 Başak Yayınları2

5. Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları Sayfa 102 Başak Yayınları

Listen and choose.
Cevap: Dinle ve Seç.

Put the words into the correct order.
Çeviri: Kelimeleri doğru sıraya koyun.

1. birthday / When / your / is?
Cevap: When is your birthday.

2. I / prepare / a shopping / list / must.
Cevap: I must prepare a shopping list.

3. balloons and candles / for / I / my daughter’s / buy / birthday party / must.
Cevap: I must buy balloons  and candles for my daughter’s birthday party.

4. want to / I / a big birthday party / have.
Cevap: I want to have a big birthday party .

5. wants to / go to / My sister / Laura’s birthday party .
Cevap: My sister wants to go to Laura’s birthday party.


5.Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 96-97-98-99-100-101-102. Sayfa, Party Time Ünitesi 2021-2022 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde eksik veya hatalı kısımları bizlere yorumlardan yazarak bildirebilirsiniz.

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

Linkedin'de Paylaş

Ξ Bir cevap yazın

Künye Gizlilik Politikası İletişim Hakkımızda

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.