Forum Sınıf Cevap Yaz
7 Ocak 2022, 1:32 - Sena Yazdı

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 40-41-42-43-44-45-46. Sayfa Cevapları CEM Yayınları

4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 40-41-42-43-44-45-46. Sayfa Cevapları CEM Yayınları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı konusu içerisinde 4. sınıf öğrencilerimizin en çok ihtiyaç duyabileceği konular arasında bulunan ve temel ingilizce eğitimini kapsayan en önemli kitaplar arasında bulunan 4 sınıf ingilizce ders kitabı cevaplarını paylaşmış bulunuyoıruz. Eksik veya hatalı kısımları bizlere Yorumlar bölümünden yazarak bildirebilirsiniz.

4.Sınıf CEM WEB Ofset Yayınları İngilizce Ders Kitabı 40-41-42-43-44-45-46. Sayfa Cevapları Cartoon Characters

4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 40 Ders Kitabı Cevapları

1- Look at the picture and circle the correct word.
Çeviri: Resme bakın ve doğru kelimeyi daire içine alın.
Cevap: I can play football.


2- Listen and number. Then match them with the pictures.
Çeviri: Dinleyin ve numaralandırın. Sonra bunları resimlerle eşleştirin.
Cevap: 

(3) We can catch a fish.
(1) I can play basketball.
(2) I can take photographs.
(4) I can play the guitar.
(5) I can swim.

Çeviri: 
(3) Bir balık yakalayabiliriz.
(1) Basketbol oynayabilirim.
(2) Fotoğraf çekebilirim.
(4) Gitar çalabiliyorum.
(5) yüzebilirim.

4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 40 Ders Kitabı Cevapları


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 41 Ders Kitabı Cevapları

3- Listen and tick the sentences you hear. Then say.
Çeviri: Dinleyin ve duyduğunuz cümleleri işaretleyin. Sonra söyle.
Cevap:
She can jump.
(Atlayabilir.)
She can drive a car. 
(Araba kullanabilir.)
He can’t ride a bike. 
(Bisiklete binemez.)
She can’t speak.
(Konuşamıyor.)
She can climb a tree.
(Bir ağaca tırmanabilir.)
It can fly. 
(Uçabilir.)
He can dive. 
(Dalış yapabilir.)
She can’t paint well. 
(İyi resim yapamaz.)
4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 41 Ders Kitabı Cevapları


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 42 Ders Kitabı Cevapları

4- Work in pairs. Ask and answer.
Çeviri: Çiftler halinde çalışın. Sor ve cevapla.
Cevap:

1. – Who can take photographs? (Kimler fotoğraf çekebilir?)
– Ceren and Arda’s mother can take photographs. (Ceren ve Arda’nın annesi fotoğraf çekebilir.)

2. – Who can fly? (Kim uçabilir?)
– Ceren and Arda can fly. (Ceren ve Arda uçabilir.)

3. – Who can make puzzles? (Kimler bulmaca yapabilir?)
– Emin can make puzzles. (Emin yapboz yapabilir.)

4. – Who can ride a bike? (Kimler bisiklete binebilir?)
– Hasan can ride a bike. (Hasan bisiklete binebilir.)

5. – Who can dive? (Kimler dalış yapabilir?)
– Dila and Suat can dive. (Dila ve Suat dalabilir.)

6. – Who can catch fish? (Kim balık tutabilir?)
– Ceren can catch fish. (Ceren balık tutabilir.)


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 43 Ders Kitabı Cevapları

5- Listen and find: Who is talking?
Çeviri: Dinle ve bul: Kim konuşuyor?
Cevap: 
4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 43 Ders Kitabı Cevapları


6- Talk about the other characters.
Çeviri: Diğer karakterler hakkında konuşun.
Cevap:

Harry can carry the book an his head. (Harry kitabı kafasında taşıyabilir.)

Harry can catch fish. (Harry balık tutabilir.)

Meg can climb. (Meg tırmanabilir.)

Tom can play basketball. (Tom basketbol oynayabilir.)

Tom can play guitar. (Tom gitar çalabilir)

Sally can do puzzles. (Sally bulmaca yapabilir.)

Sally can draw pictures. (Sally resim çizebilir.)


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 44 Ders Kitabı Cevapları

7- Create your own cartoon character. Then talk about him / her.
Çeviri: Kendi çizgi film karakterinizi yaratın. O zaman onun hakkında konuş.


8- Work in pairs. Look at your friend’s hero / heroine. Compare them.
Çeviri: Çiftler halinde çalışın. Arkadaşınızın kahramanına/kahramanına bakın. Onları karşılaştırın.


Assignment: Make a puppet of a hero / heroine. What can he / she do? Present it in groups.
Çeviri: Ödev: Bir kahramanın / kadın kahramanın kuklasını yapın. Ne yapabilir? Gruplar halinde sunun.


Assignment: Add new new words to your picture dictionary.
Çeviri: Ödev: Resimli sözlüğünüze yeni kelimeler ekleyin.


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 45 Ders Kitabı Cevapları

9- Do the quiz. 
Çeviri: Testi yap.

1. Can Hacivat carry a car? (Hacivat araba taşıyabilir mi?)
Cevap: b. No.

2. Can Keloğlan climb a tree? (Keloğlan ağaca tırmanabilir mi?)
Cevap: a. Yes. 

3. Can Nasreddin Hodja jump high? (Nasreddin Hoca yükseğe zıplayabilir mi?)
Cevap: b. No.

4. Can Karagöz fly? (Karagöz uçabilir mi?)
Cevap: b. No.

5. Can keloğlan speak Turkish? (Keloğlan Türkçe konuşabiliyor mu?)
Cevap: a. Yes. 

6. Can Karagöz take photographs? (Karagöz fotoğraf çekebilir mi?)
Cevap: b. No.

7. Can Nasreddin Hodja run fast? (Nasreddin Hoca hızlı koşabilir mi?)
Cevap: b. No.

8. Can Keloğlan ride a donkey? (Keloğlan eşeğe binebilir mi?)
Cevap: a. Yes.  


4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 46 Ders Kitabı Cevapları

10- Listen, sing and act out.
Çeviri: Dinleyin, şarkı söyleyin ve harekete geçin.


11- Listen again and match.
Çeviri: Tekrar dinleyin ve eşleştirin.
Cevap:
4. Sınıf İngilizce CEM Yayınları Sayfa 46 Ders Kitabı Cevapları


12- Sing the song again. Use the animals below.
Çeviri: Şarkıyı tekrar söyle. Aşağıdaki hayvanları kullanın.


4. Sınıf İngilizce Ders Kitabı 40-41-42-43-44-45-46. Sayfa Cevapları CEM Yayınları

4.Sınıf İngilizce Ders Kitabı Cevapları 40-41-42-43-44-45-46. Sayfa, Cartoon Characters Ünitesi içerisinde eksik veya hatalı kısımları bizlere Yorumlar bölümünden yazarak bildirebilirsiniz.

Ders ve Çalışma kitabı cevapları aramalarınızda internet sitemizi daha üst sıralarda listelemek için aramalarınızın sonuna "forum sınıf" yazabilirsiniz.
Örnek Kullanım: 6. sınıf matematik öğün yayınları sayfa 40 forum sınıf

] }

Linkedin'de Paylaş

Yorum Yazmak İster Misiniz.

Ana Sayfa Gizlilik Politikası İletişim S.S.S

Sitede yer alan yazı, resim ve dosyaların tüm hakları saklıdır ve izinsiz paylaşılması kesinlikle yasaktır.